Marlies Oudijk
Blokland 46
3417 MP Montfoort
06 1536 4480
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid van LVSC en NBPO


   
  

Referenties

De glimlach
Hoi Marlies, we hebben weer hard gewerkt maandag en dinsdag.

Er gebeurde gisteren nadat je weg was en de hele avond iets merkwaardigs. Het zette zich zelfs vandaag voort...

Ik merkte dat ik steeds met een glimlach op mijn gezicht liep.
Het feit dat er orde komt in mijn huis geeft mij zo ongelooflijk veel vreugde, ik kan het bijna niet onder woorden brengen. Het is een blij en ook ontroerend gevoel. Er gebeuren dingen die ik eigenlijk niet voor mogelijk had gehouden.
Vanmorgen dacht ik: "Dat wil ik je even laten weten". 

Ik ben erg blij met jou komst.

Ik ben nog niet begonnen aan de schoonmaak van de badkamer. Ik heb vandaag mijn vrije middag besteed aan winkelen bij het tuincentrum in kerstsfeer. Normaliter zijn dat momenten dat ik van alles koop omdat ik eigenlijk niet weet waar ik mijn eigen spullen heb gelaten.
Nieuw kopen is dan eenvoudiger dan gaan zoeken in de chaos.
Vandaag heb ik NIETS gekocht!! Ik heb niets hoeven kopen. Ik heb alles al en ik weet ook waar ik het heb!! Wat een heerlijk gevoel.
Het was trouwens ook fijn dat ik daar liep en er steeds aan dacht dat ik ook een gezellige kerstsfeer thuis heb.

De laatste jaren was er wel een boom in huis maar vaak op het laatste moment. In de haast neergezet en rondom de boom was het rommel. Nu ziet het er echt gezellig uit en dat is zo super.
L.A.

Senior projectleider
Mijn gesprekken met Marlies Oudijk hebben mij in de overstap van senior projectmedewerker naar projectleider zeer gesteund.

Marlies weet een open, vriendelijke en opbouwende houding te combineren met een praktische, op concrete resultaten gerichte aanpak.

Ze hielp mij zicht te krijgen op mijn persoonlijke 'parcours' bij het settelen in de nieuwe rol en taken.
Zij bezorgde me steeds een beetje extra energie om ontdekte hindernissen met vertrouwen te nemen.
De aanpak van Marlies - verkennend, rationeel-analytisch, soms ook speels - was voor mij een prettige en effectieve manier voor een persoonlijke ontwikkeling in mijn werk.
Muriël Pels
projectleider Particulier Landschapsbeheer, EU-fondsen
Landschapsbeheer Nederland


Een pakhuis

Een ongeorganiseerd pakhuis, dat was er van mijn (t)huis geworden, als gevolg van ziekte. Pas na jaren en talloze eigen pogingen kon ik onder ogen zien dat ik hulp nodig had voor het oplossen van dit probleem.
Al mijn moed bij elkaar geraapt, hulp gezocht en gevonden in Marlies. Zij keek naar wie ik was, luisterde naar wat ik nodig had en hielp me in m'n eigen tempo mijn eigen beslissingen te nemen.
Ze motiveerde en stimuleerde me, en ik voelde me steeds gesteund en gerespecteerd. Het ging nooit over hoe het hoort of hoe het moet, wel over mogelijkheden, keuzes en ook de consequenties die daaruit voortvloeien.
Ruimen in huis ging gepaard met ruimen in m'n hoofd. Ik ging het één aan en ontkwam niet aan het ander. Er is letterlijk en figuurlijk ruimte ontstaan en het is geweldig die nu te ervaren.
Marlies was degene die het voor mij mogelijk maakte dit hele proces aan te gaan en we werkten samen tot ik weer alleen verder kon. 
Het is een langdurig proces, soms een gevecht om door te gaan en vol te houden, steeds met vallen en opstaan, maar nu in de volle overtuiging, de wetenschap dat ik m'n einddoel ga bereiken!
Sandra


Reflecteren

Tijdens de coaching ben ik bewust geworden dat door het reflecteren van mijn handelingen, bepaalde leerpunten beter inzichtbaar worden.
Een duidelijke aanpak met een goed resultaat is het gevolg.
Veel nuttige tips gekregen om in te zien dat ik met kleine aanpassingen een positieve omslag in mijn werkwijze kon maken.
Dit coaching traject heeft een goede uitwerking gehad voor het functioneren op werkgebied, maar zeker ook op persoonlijk vlak.
Marlies, bedankt voor de fijne samenwerking!
Yvonne Schollaardt, Campina


Collegiale samenwerking
Dag Marlies, 

Hierbij wil ik je hartelijk dankzeggen voor je waardevolle bijdrage aan het project in Deurne. De rustige, respectvolle en doortastende manier van werken werd door de opdrachtgever en mij zeer gewaardeerd!
Met vriendelijke groet, Erik van den Hoorn HB Professional Organizing.
Erik van den Hoorn


Lezing 'Eigen stijl'
Ik wil je nogmaals bedanken voor je bijdrage tijdens onze eetdeet. Heel verfrissend om te horen hoe jij tegen de dingen aankijkt, de zaken aanpakt en omgaat met de groep PGB-clienten. 

Uiteindelijk moeten we allemaal zo onze eigen stijl van werken vinden.
Leuk ook dat je een goede vertegenwoordiging was van de beroepsvereniging, want hier zullen velen van ons wel behoefte aan hebben.
Namens de groep van "verse" Professional Organizers,
Antoinette Epping


Inspiratie

Bedankt voor de inspiratie!
Een cursist uit Leusden

Spontane en een snelle reactie van je, ook heb je me tips gegeven over boeken die ik kan lezen zo dat ik verder kan met mijn opleiding, ik ben nu dichter bij mijn doel. Bedankt Marlies.
Tot ziens, Pernille.

Marlies, vandaag kreeg ik je mailtje met daarbij de verwijzing naar je site; ik kon niet nalaten even te kijken. Mijn complimenten, ziet er heel professioneel en tegelijkertijd persoonlijk, zoals ik je ken, uit! Klasse! Waar ik kan zal ik verwijzen!

Groet, Jan Klomp.